Dienst

Administratie

Indien u geen omkijken wilt hebben naar uw financiële administratie kunnen wij deze geheel voor u verzorgen. U kunt hierbij onder meer denken aan het boeken van uw inkoopfacturen, uw verkoopfacturen en uw bankafschriften. Indien gewenst kunt u met ons meekijken. Andersom kan uiteraard ook. U voert zelf de administratie en wij kijken met u mee.

Als wij de administratie voor u verzorgen kunt u de administratie op papier aanleveren maar dit kan ook digitaal. Facturen kunnen als pdf per email, of via een app op uw mobiel, worden aangeleverd. Met de grotere banken in Nederland behoort een bankkoppeling tot de mogelijkheden waardoor de bankmutaties direct in uw financiële administratie worden ingelezen. Digitaal aanleveren kan continue en scheelt u de reistijd. Wij spreken vooraf met u af hoe vaak wij uw administratie bijwerken. Dit kan wekelijks, maandelijks of per kwartaal. Zo weet u wanner uw administratie up-to-date is.

Het verwerken van de salarisadministratie voor u en uw medewerkers behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Indien wij uw financiële administratie verzorgen, wordt de periodieke loonjournaalpost ook direct verwerkt in uw financiële administratie.

Uw administratie zo actueel als u dat wenst, dat kan bij ons !